Dan u domu

Ustajanje je u 7 sati.
Vrijeme je to za razbuđivanje uz jutarnju higijenu. Prije doručka djevojke spremaju i čiste sobe. Doručak je od 6 sati (za ranoranioce) do 7:45. Nakon toga, djevojke koje pohađaju prijepodnevnu nastavu odlaze u školu. Djevojke koje ostaju u domu uče od 8 sati. Učiti se može u učionici, ili u sobama, prema potrebama i dogovoru djevojaka. Djevojke imaju mogućnost posjetiti domsku knjižnicu. Učenje se nastavlja informatičkom edukacijom i korištenjem Interneta.

Nakon učenja, djevojke se mogu opustiti vježbanjem u fitness dvorani. Po želji i potrebama učenica, mogu porazgovarati sa svojim odgajateljicama, ili zatražiti stručnu, profesorsku podršku.

Ručak je od 12 do 15:45.
Nakon ručka, djevojke koje pohađaju popodnevnu nastavu pripremaju se za odlazak u školu. Čajne kuhinje uvijek su na raspolaganju, pa djevojke pripremaju popodnevni topli napitak. Od 16 do 19 sati vrijeme je predviđeno za popodnevno učenje.

Večera traje od 19 do 20:45.
Djevojke koje su upisane za izlaz odlaze u šetnju, kino ili slično, s povratkom do 21h. Od 23h vrijeme je za spavanje i noćni mir u domu.