aRAVNATELJICA Suzana Jambrešić, profesorica matematike

U domu sam zaposlena kao odgajateljica od 1992. godine, a od 01.07.2005. radim kao ravnateljica.
Profesorica sam matematike, djevojkama najmrskijeg predmeta. Uz zajednički napor i s malo truda s njihove strane i najteže stvari postaju zanimljivije, pa tako i lakše. U kolektivnom radu pokušavamo pronaći rješenja nekih problema, a nerijetko i individualni rad pomaže u svladavanju težih matematičkih zadataka.
Rođena sam još u prošlom stoljeću, završila matematičku gimnaziju u Zagrebu, a nakon toga na PMF-u diplomirala na smjeru matematika-profesor.
U domu radim dvadeset i četiri godina i dosadašnjim sakupljenim iskustvom mogu pomoći djevojkama koje pohađaju mnoge zagrebačke škole gimnazije, obrtničke, tehničke…Prvo radno mjesto nakon završenog fakulteta mi je u ovom, našem domu. I baš to je ono što sam htjela – rad u domu, s veselim mladim ljudima.

 

PEDAGOGINJA  Ivana Harapin Gajić, pedagog i prof. hrvatskog jezika i književnosti

bLjubav prema radu u ovakvoj instituciji se rodila već na početku fakulteta, a ovih desetak godina rada i života s našim učenicama je premašilo sva moja očekivanja, sve moje želje. U domu vodim novinarsku i literarnu grupu te zbor i plesnu grupu jer je ples moja druga ljubav. Provodim i različite projekte i radionice.

 

ODGAJATELJICA  Željka Novačić, prof. kineziologije

e

 

Prvo radno mjesto nakon završenog fakulteta prof. Novačić je u našem domu gdje se odlično uklopila na zadovoljstvo naših učenica i djelatnika. Kao prava sportašica vodi “sportske” slobodne aktivnosti: badminton, stolni tenis, streljaštvo, aerobic i pilates, badminton…

 

 

ODGAJATELJICA  Andrea Bračun, prof. tiflopedagog

Odgajateljica s najviše iskustva i razumijevanja prema učenicama. Uvijek nasmijana i  spremna za šalu, osim knjižnice,  vodi i  dramsku grupu s kojom postiže zavidne rezultate.

 

 

 

ODGAJATELJICA  Iva Lojber, prof. kineziologije 

Nakon rada s različitim dobnim skupinama, s radošću i znatiželjom sam prihvatila izazov raditi kao odgajatelj.  Uz svakodnevni odgojno obrazovni rad vodim odbojku, stolni tenis i streljaštvo te organiziram razne sportske aktivnosti.

 

 

 

ODGAJATELJ Davor Milanović, prof. engleskog i francuskog jezika i književnosti

Nakon rada u srednjim školama po Zagrebu i Hrvatskom zagorju put me donio u učenički dom. Uz svakodnevni odgojni rad pomažem učenicama u svladavanju engleskog i francuskog jezika te sa njima vodim informatičku grupu na kojoj se upoznajemo sa osnovama programiranja. nekoliko puta mjesečno posjećujemo kazališta, koncerte i izložbe.

 

 

 

ODGAJATELJICA Lidija Žaja, dipl. pedagog

g

21 godinu sam radila kao pedagog u srednjoj školi u Šibeniku. Volim dinamičan život, odlučila sam unijeti promjene i zaposlila se u Učeničkom domu. Raduje me druženje i rad s mladim ljudima isključivo u adolescentnoj dobi, još uvijek. Najdraže područje rada i najveći interes svakako ima Realitetna terapija i Teorija izbora od Williama Glassera tj. Psihologija osobnog rasta i Neuro-lingvističko programiranje (NLP) kao niz moćnih tehnika. Moj profesionalni i životni moto je: ” Meni je navika biti sretna !”

 

ODGAJATELJICA Morana Krstić, mag. ing. techn. text. 

Još kao studentica sam volontirala u jednom đačkom domu. Tada nisam ni sanjala da će mi upravo učenički dom biti prvo radno mjesto nakon završenog Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Osim pomoći pri učenju, u domu vodim Kreativni kutak i organiziram posjete različitim društvenim zbivanjima u gradu. 

 

 

ODGAJATELJICA Senka Kovačević, prof. biologije i kemije

Profesor sam biologije i kemije te se nakon 9 godina rada u osnovnoj školi zapošljavam u učeničkom domu. Rad i druženje s učenicama me veseli. u domu vodim eko grupu te svakodnevno pomažem učenicama u savladavanju gradiva iz kemije.

 

 

 

 

 

 

 

11

Mira Miličević
šefica računovodstva

Doroteja Dakić
računovodstvo

33

Zvjezdana Junašević
tajnica

44

Draženka Čurla
bacc. med. techn.

55

Jadranka Masnec
noćna odgajateljica

66

Vladimir Kopčalić
noćni odgajatelj

Zlatko Maljak
ekonomist

88

Jelena Bedić
glavna kuharica

99

Ana Erceg
kuharica

111

Višnja Librić
kuharica

222

Katarina Ceh
pomoćna kuharica

333

Kristina Klenović
pomoćna kuharica

444

Jusuf Grabić
domar

555

Mara Crnjac
spremačica

666

Vesna Fintić
spremačica

777

Nevenka Opačak
pralja

888

Željko Kosi vratar/telefonist/pazikuća

Copyright © 2014. Učenički dom Dora | Izrada: Web-Pulse.eu & Weblogic Studio