aRAVNATELJICA Suzana Jambrešić, profesorica matematike

 

U domu sam zaposlena kao odgajateljica od 1992. godine, a od 01.07.2005. radim kao ravnateljica.
Profesorica sam matematike, djevojkama najmrskijeg predmeta. Uz zajednički napor i s malo truda s njihove strane i najteže stvari postaju zanimljivije, pa tako i lakše. U kolektivnom radu pokušavamo pronaći rješenja nekih problema, a nerijetko i individualni rad pomaže u svladavanju težih matematičkih zadataka.
Rođena sam još u prošlom stoljeću, završila matematičku gimnaziju u Zagrebu, a nakon toga na PMF-u diplomirala na smjeru matematika-profesor.
U domu radim dvadeset i četiri godina i dosadašnjim sakupljenim iskustvom mogu pomoći djevojkama koje pohađaju mnoge zagrebačke škole gimnazije, obrtničke, tehničke…Prvo radno mjesto nakon završenog fakulteta mi je u ovom, našem domu. I baš to je ono što sam htjela – rad u domu, s veselim mladim ljudima.

PEDAGOGINJA  Ivana Harapin Gajić, pedagog i prof. hrvatskog jezika i književnosti

 

bLjubav prema radu u ovakvoj instituciji se rodila već na početku fakulteta, a ovih desetak godina rada i života s našim učenicama je premašilo sva moja očekivanja, sve moje želje. U domu vodim novinarsku i literarnu grupu te zbor i plesnu grupu jer je ples moja druga ljubav. Provodim i različite projekte i radionice.

ODGAJATELJICA Andrea Bračun, prof. defektolog-tiflopedagog

 

cRadni i profesionalni put prof. Bračun vodio je uvijek ka U.D. Dora Pejačević, tako da je ona vezana uz dom već tridesetak godine. Prvih 10 godina radila je kao odgajatelj COO ”Vinko Bek” s učenicama oštećena vida, koje su smještene u domu. 1992. godine prof. Bračun postaje djelatnica U.D. Dora Pejačević, pa u odgojnu skupinu učenica sa posebnim potrebama, dobiva i učenice ostalih srednjih škola. U svom radnom vijeku vodila je planinarsku grupu, a zadnjih godina vodi dramsku grupu i knjižnicu. Prof. Bračun voli raditi s mladima. Taj je posao ispunjava i veseli.

ODGAJATELJICA  Iva Lojber, prof. kineziologije 

 

 

 

 

 

 

 

 

ODGAJATELJICA  Željka Novačić, prof. kineziologijee

 

Prvo radno mjesto nakon završenog fakulteta prof. Novačić je u našem domu gdje se odlično uklopila na zadovoljstvo naših učenica i djelatnika. Kao prava sportašica vodi “sportske” slobodne aktivnosti: badminton, stolni tenis, streljaštvo, aerobic i pilates, badminton…

 

 

 

ODGAJATELJ Davor Milanović, prof. engleskog i francuskog jezika i književnosti

 

Nakon rada u srednjim školama po Zagrebu i Hrvatskom zagorju put me donio u učenički dom. Uz svakodnevni odgojni rad pomažem učenicama u svladavanju engleskog i francuskog jezika te sa njima vodim informatičku grupu na kojoj se upoznajemo sa osnovama programiranja. nekoliko puta mjesečno posjećujemo kazališta, koncerte i izložbe.

ODGAJATELJICA Lidija Žaja, dipl. pedagog

 

g21 godinu sam radila kao pedagog u srednjoj školi u Šibeniku. Volim dinamičan život, odlučila sam unijeti promjene i zaposlila se u Učeničkom domu. Raduje me druženje i rad s mladim ljudima isključivo u adolescentnoj dobi, još uvijek. Najdraže područje rada i najveći interes svakako ima Realitetna terapija i Teorija izbora od Williama Glassera tj. Psihologija osobnog rasta i Neuro-lingvističko programiranje (NLP) kao niz moćnih tehnika. Moj profesionalni i životni moto je: ” Meni je navika biti sretna !”

ODGAJATELJICA Morana Krstić, mag. ing. techn. text. 

 

Još kao studentica sam volontirala u jednom đačkom domu. Tada nisam ni sanjala da će mi upravo učenički dom biti prvo radno mjesto nakon završenog Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Osim pomoći pri učenju, u domu vodim Kreativni kutak i organiziram posjete različitim društvenim zbivanjima u gradu. 

 

 

11

Mira Miličević
šefica računovodstva

Doroteja Dakić
računovodstvo

33

Zvjezdana Junašević
tajnica

44

Draženka Čurla
bacc. med. techn.

55

Jadranka Masnec
noćna odgajateljica

66

Vladimir Kopčalić
noćni odgajatelj

Zlatko Maljak
ekonomist

88

Jelena Bedić
glavna kuharica

99

Ana Erceg
kuharica

111

Višnja Librić
kuharica

222

Katarina Ceh
pomoćna kuharica

333

Kristina Klenović
pomoćna kuharica

444

Jusuf Grabić
domar

555

Mara Crnjac
spremačica

666

Vesna Fintić
spremačica

777

Nevenka Opačak
pralja

888

Željko Kosi vratar/telefonist/pazikuća

Copyright © 2014. Učenički dom Dora | Izrada: Web-Pulse.eu & Weblogic Studio